Έριξε αυλαία το Matala Beach Festival 2024

Έριξε αυλαία το Matala Beach Festival 2024

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Matala Beach Festival 2024, ένα από τα σημαντικότερα πολιτιστικά γεγονότα της χρονιάς στην Κρήτη, το οποίο προσέλκυσε χιλιάδες επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Το Youth Crete, με τη δυναμική συμμετοχή του, ανέδειξε για άλλη μια φορά τη δημιουργικότητα και την ενέργεια των νέων της Κρήτης, ενώ ταυτόχρονα υπογράμμισε τη δύναμη του εθελοντισμού. Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, το Youth Crete συμμετείχε σε μια σειρά από δραστηριότητες και εκδηλώσεις που κέρδισαν τις εντυπώσεις και άφησαν αποτύπωμα, όπως το face painting και η υποστήριξη των καλλιτεχνών, των χορηγών και της οργανωτικής ομάδας του φεστιβάλ.

Οι εθελοντές του Youth Crete, όπως και οι εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού που συνεισέφεραν στην υγειονομική κάλυψη της διοργάνωσης μαζί με το Κέντρο Υγείας Μοιρών, έδειξαν το αληθινό πνεύμα της προσφοράς και της συνεργασίας. Άνθρωποι από όλη την Κρήτη χωρίς να γνωρίζονται από πριν, ορισμένοι χωρίς προηγούμενη εμπειρία εθελοντισμού, ένωσαν τις δυνάμεις τους για να συμβάλουν στη διοργάνωση. Σε συνεργασία με το Δήμο Φαιστού και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο  Μάνο Μαλεφιτσάκη, τον Γιάννη Χαρκιωτάκη, MBF LEAD, τον Νίκο Χιωτάκη, Πρόεδρο Πιτσιδίων-Ματάλων, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πιτσιδίων-Ματάλων και τον Πρόεδρο του Γιάννη Τσιτερή, τους Ισμήνη Τσιτεράκη και Αντώνη Κεφαλάκη από τη Μονομετοχική Εταιρεία Ματάλων, αλλά και τοπικούς επιχειρηματίες και κατοίκους των Ματάλων, οι εθελοντές του Youth Crete έβαλαν το δικό τους λιθαράκι στην 11η επιτυχημένη διοργάνωση του Φεστιβάλ των Ματάλων.

«Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για τη συνεισφορά όλων των μελών και εθελοντών, που με το πάθος και την αφοσίωσή τους κατάφεραν να κάνουν τη διαφορά» δήλωσε η Θεοδώρα Κουτεντάκη, Εντεταλμένη Σύμβουλος Νέας Γενιάς και Νεανικής Επιχειρηματικότητας της Περιφέρειας Κρήτης. «Ευχαριστούμε θερμά όλους τους εθελοντές που συμμετείχαν και τους διοργανωτές του Φεστιβάλ για την άψογη συνεργασία. Συνεχίζουμε με την ίδια όρεξη και ενέργεια να προάγουμε την ενεργή συμμετοχή, τη χειραφέτηση και την ενδυνάμωση των νέων στην Κρήτη».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί